Cine este si ce semnifica EMA?

Anul acesta Ema aniverseaza 20 de ani de activitate in piata autohtona si pentru mine Ema are o insemnatate aparte, cea de FAMILIE - familia mea -  Inspiratia, creativitatea si motivatia din fiecare an au fost si raman elementele de capatai care alaturi de cei dragi m-au stimulat sa duc mai departe mostenirea primita de la parintii mei.

EMA defineste valorile companiei:

Excelenta – tot ceea ce facem pentru clienti, realizam in cele mai inalte standarde de cand suntem pe piata si vom continua sa excelam pe segmentul nostru de activitate locala si regionala.

Mestesug – oferim clientilor nostri produse de cea mai buna calitate care sunt atent confectionate direct de catre noi sau furnizori consacrati.

Arta – fiecare produs traditional comercializat reprezinta imbinarea atenta intre elementele traditionale din zone diferite si arta de reprezentare a acestora pe materialele utilizate (prin brodare sau confectionare integrala).

De ce TRADITIONAL?

Pentru ca fiecare vacanta de cand ma stiu mi-am petrecut-o la bunici, intr-un loc departe de agitatia orasului in care m-am nascut, inconjurata de tot ce inseamna rustic si traditional: pornind de la serile magice in jurul sobei impreuna cu bunica care torcea fusul si depana ghemul de lana, pana la zilele senine din podul casei in care teseam la razboi, impleteam canepa si intindeam tutunul la uscat pe sarma.

Duminica era zi de sarbatoare: de la mic la mare, fiecare imbracam costumul popular traditional si ne indreptam spre biserica din sat unde era o adevarata parada de costume autentice.

Datorita acestor amintiri vii in sufletul meu, a luat nastere EMA Traditional!